7 dating tips voor mannen kort & krachtig

0

Mannen hebben vaak het gevoel dat wat ze ook maar doen om vrouwen te veroveren, gedoemd is te mislukken. Het idee dat alles bij voorbaat al kansloos is en juist het tegenovergestelde bewerkstelligt. Misschien heb jij dat gevoel ook? Krijg je vrijwel nooit respons op versierpogingen? Of lopen dates altijd uit op een mislukking? Lees onderstaande datingtips en pas ze toe tijdens het daten.

Een klik moet er sowieso altijd zijn

Waarom zou je afspreken met die leuke meid als je merkt dat er van haar kant geen klik is? Je kunt vrouwen niet dwingen om met jou af te spreken. Voordat je haar ‘ter date’ vraagt is het verstandig om op z’n minst haar online wat beter te leren kennen. Heb je haar Facebook of Instagram account? Dan is het slim om een beetje uit te vogelen wat bijvoorbeeld haar interesses zijn en wat voor soort vrienden ze heeft.

Wees niet zuinig maar strooi ook niet met geld

Vrouwen hebben een hekel aan zuinige mannen. Maar dat betekent niet dat je moet strooien met geld tijdens je date met haar. Ze zou dan kunnen denken dat je niets meer te bieden hebt dan dat of dat je mindere eigenschappen wilt compenseren! Een duur etentje is bijvoorbeeld no go… Een drankje met bittergarnituur doet al wonderen!
Neem de leiding!
dating tips voor mannenHet is echt waar: De meeste vrouwen zijn erg onzeker over zichzelf. Ook al lijkt het daar vaak niet op. Wat vrouwen in ieder geval gemeen hebben is dat ze maar lastig keuzes kunnen maken. En de vrouw gaat er vanuit dat jij juist wel knopen kunt doorhakken! Neem daarom in alles de leiding. Vrouwen vinden het heerlijk om bij mannen te zijn die voor hen lastige keuzes kunnen maken.

Zij heeft veel te vertellen

Vrouwen praten graag en veel. Laat haar 70% van de tijd aan het woord en stel open vragen. Wees zelf open en beantwoord haar vragen. Maar laat niet direct het achterste van je tong zien.

Geen lange date

Een date moet niet te lang duren. Houd het kort en bondig. Een uur voor een eerste date is voldoende.

Sluit het af op het hoogtepunt

Wanneer de date op z’n gezelligst is sluit je de date af. Zo gaan jullie op het hoogtepunt uit elkaar. Zij zal dan ongetwijfeld meer over je willen weten.

En je gevoelens voor haar?

Vertel haar niets over je gevoelens voor haar! Zij ziet het als een spel om dat te ontrafelen… Zo houd je het spannend voor haar.

Tijd voor actie!

Dus denk je dat je nu een goede kans van slagen hebt? Wij denken van wel, dus wij adviseren je vol zelfvertrouwen opzoek te gaan en lekker te gaan flirten. Ben je toch nog nerveus om dit face to face te doen? Geen probleem probeer dan nu kostenloos de beste datingsite van het moment!

Gratis Aanmelden
 

Leave A Reply

Your email address will not be published.