7 dating tips voor vrouwen

0

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een leuke man hebben we een 7-tal tips verzameld. Want om de ware liefde te vinden moet je ook als vrouw soms net wat extra moeite doen. Je maakt jezelf in ieder geval met deze tips extra aantrekkelijk!

Blijf dicht bij jezelf

Een belangrijke datingtip die wij jou zeker willen meegeven is: blijf altijd dichtbij jezelf. Want wat je uiteindelijk wilt is dat mensen vallen voor jouw persoonlijkheid! Doe je niet mooier voor, speel geen toneel, zet geen masker op…

Persoonlijke verzorging

Je niet mooier voordoen dan dat je bent betekent niet dat je zo min mogelijk aandacht aan je uiterlijk moet besteden. Integendeel. Het is juist positief als je voldoende aandacht aan persoonlijke verzorging schenkt. Maar overdrijf ook in dit geval weer niet… Wees gewoon wie je bent. Overdrijven met make-up of parfum werkt in je nadeel. En trek niet opeens een jurk aan terwijl je het liefst comfortabele kleding draagt. De rest kan je zelf vast wel invullen!

Vermijd negativisme

7 dating tips voor vrouwenWie wil nou omgaan met negatieve mensen? Niemand toch? Als je eenmaal in een relatie zit mag je natuurlijk jouw problemen delen. Maar op een eerste of tweede date zit niemand te wachten op negatieve verhalen.

Interesse tonen in de ander

Vrouwen staan er nou eenmaal om bekend dat ze (over het algemeen) meer praten dan mannen. Stiekem vinden mannen het fijn als de vrouw -jij in dit geval- het meeste praat. Mannen zijn nou eenmaal communicatief minder vaardig dan vrouwen. Dit betekent niet dat je alleen maar aan het woord moet zijn. Toon ook oprechte interesse in hem. Daarmee breng je een gesprek op gang.

Geef complimenten

Mensen die complimenten geven worden aantrekkelijker gevonden dan mensen die geen of weinig complimenten geven. Overlaad hem niet met complimenten maar je mag best laten blijken dat je hem waardeert.

Laat hem betalen

Ook al heb je nog zo’n goede baan en zit je goed in de slappe was, laat op de eerste date hem de drankjes betalen! Dat streelt zijn ego en daar doe je hem gewoon een plezier mee.

Plagen is kusjes vragen

Voor mannen en vrouwen gaat hetzelfde op: Plagen is kusjes vragen. Je verovert zijn hart wanneer je zo nu en dan wat plaagstootjes durft uit te delen. Daarmee breek je ook direct het ijs.

7 dating tips voor vrouwen gelezen en nu wil je het uittesten in de praktijk? Wordt dan nu kosteloos lid van de dating en flirt site serieusflirten. Test nu deze 7 tips eens in de praktijk en zie of het werkt voor jou!

Gratis Aanmelden
 

Leave A Reply

Your email address will not be published.