De kunst van het online flirten

0

Wat zou jij ervaren als de kunst van het online flirten? Sommige mensen hebben het gewoon in zich, ze kijken op een bepaalde manier naar je, je hebt het idee dat ze het gewoon van tevoren al hebben geoefend. Maar online kun je elkaar natuurlijk niet zien, dus hoe pak je het dan aan? Lichaamssignalen kun je niet van elkaar oppikken, dus dan ga je het anders aanpakken. Je zou met smileys kunnen werken. Je kunt een knipoog sturen of een smiley met een tongetje uit de mond. Deze worden in veel gesprekken gebruikt, maar gebruik ze alleen wanneer ze passend zijn. Het moet geen gewoonte worden dat je bij iedere zin een smiley gaat gebruiken. Soms gebruik je meer uitdagende zinnen in een mailtje bijvoorbeeld of in een chatgesprek, dan kun je er natuurlijk wel meerdere gebruiken en is het niet erg.

Maar bij korte antwoorden hoef je niet altijd een smiley te gebruiken, maar soms is het wel gemakkelijker om iets duidelijk te maken aan de ander. Zonder smileys kan een gesprek heel serieus overkomen terwijl je het heel luchtig bedoeld. Een smiley is dan de oplossing en daarom kun je daar dan ook gebruik van maken wanneer het zo uitkomt en dan zal de ander het begrijpen en hier ook gebruik van maken.

Online berichten versturen

online flirten berichtenWanneer je online gaat flirten, is dat heel wat anders dan wanneer je elkaar in het echt ziet. Houd er daarom ook rekening mee dat het uitwisselen ven berichten wat langzamer gaat dan wanneer je elkaar in het echt zou spreken. Je kunt elkaar geen lichaamstaal laten zien, dus het zal wat oppervlakkiger blijven dan je gewend bent met flirten face to face. Ben je goed in taal? Dan heb je daar een voordeel mee. Je kunt er als het ware mee lezen en schrijven. Je hoeft dan niet te zoeken naar de juiste woorden, want je hebt zo een leuke woordspeling te pakken.

Het flirten via internet gaat daardoor erg snel en dat kan erg makkelijk zijn. Je denkt aan een paar woorden en dan heb je zo een zin te pakken waar je mee gaat flirten. Sommige mensen weten zo wat ze willen doen en hebben dan misschien ook wel meerdere flirts op een dag. Alleen maar leuk met online flirten en genieten van dal die gezelligheid en de mensen om je heen. Als je het goed aanpakt, dan heb jij de kunst van het online flirten zo te pakken. Spreek mensen op een bepaalde manier aan waar ze vrolijk van worden, dan heb je al een hele stap gezet. Mensen moet je nieuwsgierig maken en met de juiste woorden kan dat!

Snel online flirten

Bij het online flirten kun je denken aan je snelheid. Soms wil je te lang nadenken over wat je terug moet sturen. Maar de ander is op je bericht aan het wachten. Je moet in een gesprek niet langer de tijd nemen dan een minuut om na te denken. Formuleer snel een antwoord want er over nadenken kan weer zorgen voor twijfels. Denk na wat er in je op komt en maak daar wat leuks van. Lees wel even na wat je gaat sturen en zorg dat er geen spelfouten inzitten. Soms kunnen worden verkeerd overkomen dus zorg dat je duidelijk maakt wat je wil zeggen.

Gebruik smiley’s

flirt met smiley'sGebruik daarom ook smileys om te laten zien dat het flirten is en geen serieus bericht is. De snelheid is in een chatgesprek wel prettig. Als de een steeds moet wachten op de ander, dan dooft het vuur in een gesprek snel. Dit zou zonde zijn! Je hoeft geen hele alinea’s te typen voordat je op enter kunt drukken. Schrijf een zin en druk dan op enter, dan kan de ander daar op reageren. Je kunt vervolgens al wel verder typen en de ander kan in de tussentijd reageren en zo houd je het gesprek ook langere tijd gaande. Hoe snel je kunt typen zal ook bepalen hoe snel een gesprek kan gaan als je online wil chatten. Als de ander traag is met typen en jij bent snel, pas je dan een beetje aan, zodat de ander wel de tijd heeft om te reageren op je berichten. Het zou niet leuk zijn als de ander nog aan het typen is bij zin één van jou en je hebt er al weer tien getypt.

Pas je een beetje aan, dit zal je ook snel genoeg aanvoelen en zo kun je een fijn gesprek hebben samen. Probeer miscommunicatie te voorkomen tijdens het online flirten, kan een tekst op twee manieren op worden gepakt, maak dan met smileys duidelijk welke kant je op wil en gebruik anders andere woorden zodat het meteen duidelijk is.

Gratis Aanmelden
 

Lees ook: Wat maakt een flirtsite goed?, Whatsapp flirt tips, Flirt tips voor jongeren, Flirt tips voor ouderen of bezoek ons flirt blog voor meer!

Leave A Reply

Your email address will not be published.