Getrouwde vrouwen flirten meer

0

Wie zouden er vaker flirten, zijn het getrouwde mannen of toch getrouwde vrouwen? Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die boven de veertig jaar zijn en getrouwd zijn veel vaker flirten dan anderen. Dit zou ook verklaard kunnen worden, de doelgroep staat namelijk in het midden van het leven, de kinderen zijn weer even uit de luiers en vanaf dat moment beginnen de vrouwen ook weer mee te tellen. Als er dan een man naar ze toe komt en zegt dat ze goed uit zien en ze kijken hen in de ogen aan en lachen, dan zullen ze zich erg goed voelen. Daar is niets mis mee, flirten mag ook gewoon, maar het gaat er om dat je wel je grenzen kunt bewaken. Verliefdheid kan je zomaar overkomen, maar vreemdgaan is een keuze. Het is alleen maar ingewikkelder en ook gevaarlijk als je er wat mee gaat doen.

Gevoelens

flirten met oudere vrouwenAls je een keer gaat flirten dan kan dat geweldig voelen. Maar het kan natuurlijk zomaar vaker gebeuren bij die ene persoon en wat doe je dan? Je zou zomaar gevoelens kunnen krijgen en je vraagt je af wat het te betekenen heeft. Een goed moment om dan te stoppen, want je vindt het flirten leuk en je bent niet uit op meer. Je bent immers getrouwd, ga daarom ook niet verder! Als je daarmee naar een relatietherapeut zou gaan, dan zal je het advies krijgen om het thuis te bespreken wat flirten met je doet. Je partner kan dan bekijken wat hij er mee doet.

Het is namelijk niet iets wat je voor jezelf hoeft te houden, je kunt er iets van maken wat van samen is. Je partner kan in het begin boos worden en het niet leuk vinden. Maar eigenlijk moet hij trots op je zijn dat anderen je aandacht geven. Dat wil namelijk zeggen dat je leuk bent en dat je er mag zijn. Veel vrouwen vinden het fijn als andere mannen met hen flirten, daardoor voelen ze zich beter en ze weten dat andere mannen hen nog aantrekkelijk vinden. Dat is ook de reden dat je maar beter kunt zorgen dat het iets van jullie samen is. Je man kan dan mee genieten en trots zijn en denken “ze is van mij”. Geef je partner wel duidelijk aan dat je er niets mee wil doen, maar dat het puur flirten is.

Waarom flirten getrouwde vrouwen meer?

Het is een vraag die veel mensen nog steeds bezighoudt, want waarom flirten vrouwen die getrouwd zijn meer? Ze hebben toch een man en vaak kinderen en waarom zouden ze dan op zoek gaan naar een andere partner om mee te flirten? Is het dan zo dat ze alleen maar naar elkaar lachen of sturen ze ook spannende berichtjes naar elkaar om gevoelens los te maken? Daar zit een groot verschil in. Wanneer iemand anders je een keer nafluit om te laten merken dat je er mag zijn of een keer naar je knipoogt of lacht, is dat iets wat gewoon kan. Sommige mensen gaan er graag op in en willen laten zien dat ze nog steeds bij willen horen. Anderen zullen er niet van gediend zijn.

flirten met vrouwen boven de 40Maar wanneer je er voor open staat, kan het flirten wel erger worden. Vrouwen hebben eerst een goede baan, dan krijgen ze kinderen en gaan wat minder werken. Ze nemen de zorg op zich voor de kinderen en daar hebben ze vaak een dagtaak aan. Wanneer de kinderen naar school gaan hebben ze meer tijd en dan gaat er weer een wereld voor hen open. Dat is ook juist het moment waarop vrouwen weer terugkomen in de maatschappij en rondkijken. Ze hebben een tijdje de focus gelegd op het huishouden en het gezin. En nu breekt er weer een nieuwe periode aan en hebben ze hun handen even vrij. De kinderen zijn naar school en nu zijn ze alleen thuis. Het zou dus heel logisch kunnen zijn, maar het is van belang dat je je grenzen kent en je er niets mee gaat doen.

Klinkt jouw dit als muziek in de oren en wil jou ook graag flirten met vrouwen boven de veertig. Bezoek dan nu een online dating site en kom snel in contact met flirtende vrouwen of natuurlijk mannen!

Gratis Aanmelden
 

Leave A Reply

Your email address will not be published.