Toon interesse in een vrouw en krijgt wat je wil

0

Hoe toon je interesse in een vrouw en hoe krijg je dan voor elkaar wat je wil? In dit artikel geven we je tips die je daarbij kunnen helpen, dus lees ze door en probeer ze maar eens uit!

Maak contact

Contact maken met een vrouw kun je doen op verschillende manieren.

contact met singlesKijk haar aan en maak een praatje. Je hebt meteen oogcontact en dat maakt het openen van een gesprek makkelijker.
Lach naar haar. Hierdoor merk je ook dat je je sneller op je gemak gaat voelen (dat geldt voor allebei).
Houd een gesprek gaande. Door vragen te stellen kan dat, of door zelf een gespreksonderwerp aan te geven. Houd altijd in de gaten of het onderwerp haar interesseert.
Stel vragen en laat merken dat je interesse in haar hebt en laat duidelijk merken dat je luistert.

Zorg dat je er leuk uit ziet

Als je er leuk uit ziet dan heb je al snel contact met een vrouw en dan kun je ook laten merken dat je interesse hebt. Als je gaat daten, dan kun je een speciale outfit kiezen en vrouwen vinden het leuk als je hier aandacht aan hebt besteed. Je krijgt daardoor ook sneller wat je wil en de aandacht die je nodig hebt, probeer het maar eens en je gaat ontdekken dat het echt werkt!

Blijf contact onderhouden

Het onderhouden van contact kan soms lastig zijn, daar moet je aan werken. Ga samen wat leuks doen, stel voor naar de film te gaan of uit eten te gaan. Houd een gesprek ook gaande, geef haar complimentjes en doe veel leuke dingen samen. Het belangrijkste daarbij is dat je zelf initiatief blijft nemen en ook laat merken dat je echt interesse hebt in haar. Als je weet dat zij fan is van een bepaalde acteur, zorg dan dat je een keer naar een film gaat, speciaal voor haar gekozen. Je hebt aandacht voor haar en haar interesses en dat zal zeker gewaardeerd worden.

toon interesse en krijg wat je wilt

Geef aan waar je zin in hebt

Als je zelf aangeeft waar je zin in hebt, is dat voor de vrouw ook een stuk gemakkelijker. Ze weet dan ook meer over jou en zal dan ook op een bepaalde manier meer interesse tonen. Daardoor weet jij ook waar je aan toe bent en kun je samen krijgen wat je wil, een leuke avond bijvoorbeeld!

Stel vragen over haar aan haar

Als je vragen stelt aan haar, persoonlijke vragen of vragen over zaken die haar bezighouden, dan laat je zien dat je interesse hebt in haar en dat je je met haar bezig wil houden. Je kunt hierbij denken aan vragen als:


Waar heb je op school gezeten?
Ga je graag naar de film?
Wat kijk je graag op tv?
Welke sport vind je leuk?
Heb je veel relaties gehad?
Heb je op kamers gewoond?
Waar heb je gestudeerd?
Houd je van dieren?
Ga je graag een dagje weg

Allemaal dingen waar je aan kunt denken en die vrij algemeen zijn, maar hierdoor laat je wel merken dat je interesse hebt in haar en haar graag beter wil leren kennen. Toon echte interesse en speel geen toneel, want je valt door de mand. Als je vragen stelt luister dan ook naar het antwoord en verander van onderwerp als je merkt dat zij daarin helemaal niet geïnteresseerd is. Een open en eerlijk gesprek is voor beide partijen een goede eerste stap, wellicht naar een mooie toekomst samen.

Klaar om jouw nieuwe trucs toe te passen en snel een date te hebben? Meld je dan aan via de onderstaande knop en kom snel in contact met singles!

Gratis Aanmelden
 

Leave A Reply

Your email address will not be published.