Online flirten met vrouwen

0

Als je succes wil hebben bij online flirten met vrouwen, dan kan dat overal voorkomen, maar hoe doe je dat? Succes wil zeggen aantrekkingskracht en een connectie. Om te beginnen is het goed om te weten dat vrouwen graag emotie willen zien. Daar zit namelijk de aantrekkingskracht in. Je moet als man een beetje speels zijn. Je gaat hierdoor zorgen voor een positieve spanning en dat is een soort spel wat erg spannend en woest aantrekkelijk zal zijn voor beide. Speel het spelletje samen en je gaat merken hoe leuk je elkaar gaat vinden! Een andere manier om te flirten is de lekker puh methode. PUH staat voor plagen uitdagen en humor. Als je gaat flirten, dan moet het aan deze drie punten voldoen. Humor hebben is van groot belang. Als je gaat plagen en gaat uitdagen dan zorg je voor een lekkere spanning, maar glimlachen mag daarbij natuurlijk niet vergeten worden.

online flirtenOnline is het misschien wel lastig om te laten zien dat je de ander leuk vindt want lachen naar elkaar wordt niet gezien. Maar je kunt wel met smileys typen en dan zie je de ander ook wel voor je met emoties. Je kunt dingen ook subtiel brengen en dat is wel goed om te doen. Je laat de ander ook zien dat je interesse hebt, maar je laat ook merken dat je de ander uit wil dagen. Alleen maar leuk om daar eens jezelf in te verdiepen en te bekijken hoe de ander daar op gaat reageren. Er kan namelijk een heel ander gesprek op gang komen als je elkaar uit durft te dagen en te plagen.

Openingszinnen flirten met vrouwen

Je wil een vrouw op een leuke manier aanspreken bij de online date, maar hoe ga je dat doen? Een standaard openingszin hoeft helemaal niet zo verkeerd te zijn. Het gaat er namelijk om hoe dat je iets gaat zeggen en op welke manier je het uitstraalt. De zinnen die je gebruikt spelen daarbij niet zo’n grote rol. Het gaat juist over de non verbale communicatie die je daarbij uit gaat stralen. Je mag eigenlijk alles zeggen, als je maar de goede intonatie gaat gebruiken en ook de non verbale communicatie toepast. Probeer origineel te zijn, in wat je wil doen en wanneer.

Als je elkaar echt leuk vindt, geef het dan aan, maar dan is opopeningszin flirten afstand lastiger. Maar je kunt met bepaalde signalen die je naar elkaar typt toch wel dingen los maken bij elkaar en zo ontdekken hoe de ander zich voelt. Durf het ook aan om te bekijken hoe je het beste bij de ander kunt reageren. Is het goed om juist heel open te zijn en te praten? Of stel je juist veel vragen aan de ander omdat de ander niet zoveel uit zichzelf zegt? In het begin even aftasten, maar na een tijdje weet je wel hoe de ander is en kun je daar naar je eigen gevoel naar handelen. Als je merkt dat jij heel druk bent en de ander heel rustig, probeer je dan aan te passen door een balans te zoeken. Geef de ander ook de kans om te praten en vragen te stellen, hierdoor kun je elkaar beter aanvoelen en leren kennen.

Flirten via app of SMS

Flirten kun je ook doen via de app of de SMS. Maar hoe pak je dat aan? Je wil haar warm houden tot je een volgende date hebt gepland en samen kunt genieten. Je moet je afvragen als je iets wil sturen, gaat ze daar een glimlach van krijgen? Nee? Stuur het dan niet. In teksten kun je je non verbale communicatie niet zien, maar gebruik dan bijvoorbeeld een smiley met een knipoog of met een tongetje. Hierdoor kun je aangeven dat je iemand wil uitdagen of plagen. Het kan soms lastig zijn, maar probeer het ook van de ander af te laten komen.

Online flirten met vrouwenAls je elkaar echt leuk vindt, kan het zijn dat je er echt in mee wordt getrokken en dat je het liefst de hele dag berichten naar elkaar wil sturen. Maar probeer het van twee kanten af te laten komen zodat je zeker weet dat het goed zit met beide. Hierdoor merk je ook echt beter dat het goed zit.

Probeer daar een middenweg in te zoeken, en geef bij de ander ook aan dat je je in moet houden om niet teveel te sturen omdat je voelt dat het goed zit. Bekijk dan wat de ander zegt. Misschien zegt diegene wel, maakt niet uit ik ben blij dat je enthousiast bent, dan weet je dat je je niet continu in hoeft te houden en wat vaker iets kan sturen. Stuur lieve berichten, spontane gedachten en gedichten, daar kan de ander vast van genieten en zo laat je ook merken hoe je je voelt en wat het speciaal gevoel met jou doet.

Flirt tips voor online flirten met vrouwen

Toon je gevoelens

Vrouwen vinden het fijn als je gevoelens uit, probeer dat eens te verwoorden op een mooie manier. In een gedicht kun je vaak veel gevoelens uiten. Het mooiste is het uiteraard wanneer je je eigen gevoelens kunt verwoorden en er wat persoonlijks van kunt maken. Maar soms kun je de juiste woorden niet vinden en dan kun je ook een bestaand gedicht zoeken en wat dingen aanpassen, zodat de ander ziet dat je het toch persoonlijker hebt gemaakt en echt van jou is!

Laat zien dat je interesse hebt

Laat merken dat je interesse hebt, vrouwen vinden het leuk als je moeite voor ze gaat doen. Daar kun je nu direct gebruik van maken, want een berichtje kan de dag van de vrouw al meteen goed maken.

Vraag haar op date

vraag haar uitNodig een vrouw uit om samen wat te gaan doen, haal haar open, doe de deur voor haar open. Het zijn de kleine dingen die het doen en waardoor een vrouw zich echt vereerd gaat voelen. Ook online kun je daar gebruik van maken, zo kun je bijvoorbeeld aanbieden iets voor haar uit te zoeken als ze het even niet weet. Samen kun je veel aan en zo kun je ook lekker flirten en elkaar beter leren kennen.

Hou het leven erin!

Je ziet elkaar online dan wel niet, maar je kunt toch veel emoties laten merken en hints geven aan elkaar. Probeer ook met wat humor contact te onderhouden, want alles op een serieuze manier kan ook saai worden. Als je elkaar echt leuk vindt, dan kun je grapjes maken en complimentjes geven aan elkaar om gesprekken beter op gang te houden!

Wil jij nu flirten met vrouwen? Meld je dan aan via de onderstaande knop!

Gratis Aanmelden
 

Lees ook: Wat maakt een flirtsite goed?, Whatsapp flirt tips, Flirt tips voor jongeren, Flirt tips voor ouderen of bezoek ons flirt blog voor meer!

Leave A Reply

Your email address will not be published.