Online flirten succes gegarandeerd, de gouden tips

0

Wil je graag online flirten en zeker weten dat succes gegarandeerd is? Dan wordt het nu tijd om alle gouden tips te gaan lezen en gebruiken in de praktijk. Je kunt bekijken welke manier van flirten er bij jou past en daarmee aan de slag gaan. Soms is dat een goede manier om de eerste stap te zetten. Je bent als je gaat flirten op zoek naar wat spanning of een avontuur. Sommige mensen doen het omdat ze het gewoon leuk vinden, anderen maken er een sport van om te kijken wie er reageert en hoever ze samen kunnen komen. Het kan zomaar zijn dat er een klik is en dan weet je snel waar je samen gaat komen als je af gaat spreken. Maar eerst maar eens de succesvolle tips doornemen van het online flirten!

Tips succesvol online flirten

Online flirten succes gegarandeerdOm succesvol online te kunnen flirten, hebben wij de gouden tips voor je op een rijtje gezet, ga er dus snel mee aan de slag en blijf het proberen, want succes gegarandeerd met deze online flirten tips!

Succesvol flirten tip 1:

Positief zijn is heel belangrijk als je gaat flirten. Laat anderen zien dat je positief en enthousiast bent. Het heeft namelijk een positief effect op anderen en laat daarom in het begin niets negatiefs merken maar laat je positieve instelling merken.

Succesvol flirten tip 2:

Lachen is van belang, dus zorg dat je opgewekt en vrolijk bent als je gaat flirten. Als je uit gaat kun je dat ook doen en beter laten zien, maar online kun je plezier maken en smileys gebruiken. Let er wel op dat je er geen gewoonte van maakt om er teveel te gebruiken. Bij het flirten kan het gepast zijn een smiley te gebruiken, maar in een serieus gesprek kun je het beter achterwege laten.

Succesvol flirten tip 3:

Oog contact maken doe je met flirten, alleen online is dat wat lastiger. Online zou je bijvoorbeeld wel hints kunnen geven dat je iemand leuk vindt en smileys kunnen gebruiken en de ander uit kunnen dragen met een knipoog smiley achter je zin. Hierdoor laat je anderen ook zien dat je interesse hebt.

Succesvol flirten tip 4:

flirt succesvol
Door interesse te tonen in de ander, laat je ook zien dat je de ander leuk vindt en meer over hem of haar wil weten. Als de ander ook vragen aan jou stelt, dan kun je wel tot de conclusie komen dat het wederzijds is en genieten van de aanwezigheid van hem of haar op de chat. Bekijk samen waar je uit gaat komen, want als er een klik is dan kun je een keer afspreken en ondertussen nog gewoon online flirten. Ook in een relatie kan dat namelijk erg spannend zijn en je relatie een boost geven.

Succesvol flirten tip 5:

Je kunt maar beter niet te direct zijn en je hoeft ook niet alles uit te leggen. Je fantasie gebruiken mag zeker en dat mag de ander ook. Vul daarom niet alles in maar laat het soms gewoon open. Daarbij kun je woordspelingen gebruiken en je eigen humor gebruiken. Daag de ander maar eens uit en kom er dan achter hoe de ander daadwerkelijk is en hoe hij of zij er op gaat reageren.

Succesvol flirten tip 6:

Je wil misschien wel iets van jezelf in de ander zien? Je kunt tijdens een gesprek de houding van de ander overnemen en dat noemen ze dan spiegelen. De ander zal het niet meteen doorhebben dat je het doet, maar na een tijdje wel aanvoelen. Eigenlijk is het een heel natuurlijk patroon en zal het bij jou ook vanzelf gaan.

Maar let er maar eens op dan zal je merken dat het echt vanzelf is gegaan. Maar wanneer je je er bewust van bent, weet je ook wat het met je doet en hoe je je voelt als met de ander in gesprek bent. Je kunt het ook merken met bepaalde woorden, als je vaak het woordje leuk of mooi gebruikt en de ander niet, dan kan de ander dat zomaar van je overnemen als je veel met elkaar gaat flirten. Maar jij kunt de woorden ook overnemen van de ander waar je je niet van bewust van bent. Je omgeving zou het kunnen merken aan je, let er maar eens op!

Succesvol flirten tip 7:

succesvolle flirt tipsComplimentjes geven tijdens het online flirten werkt alleen maar positief. Je geeft elkaar aandacht op een positieve manier en wie wil dat nou niet? je hoeft niet iedere dag complimentjes te geven, het gaat er om dat je het af en toe doet en dat het als spontane actie overkomt.

Succesvol flirten tip 7:

Zorg dat je de tijd gaat nemen als je gaat flirten, je hebt geen haast. Vandaag is vandaag en morgen is er weer een dag. Als de ander niet direct reageert, wacht dan geduldig af. Er komt vanzelf een reactie terug, zeker als er een klik is en daarbij heb je soms wat meer geduld nodig!

Succesvol flirten tip 9:

Geniet vooral van het flirten, het is erg leuk en plezier maken hoort er echt bij. Zie het niet als een moeten maar doe het omdat je het leuk vindt.

Pas nu direct jouw nieuw geleerde tips en trucs toe en begin direct te flirten via de onderstaande knop:

Gratis Aanmelden
 

Lees ook: Wat maakt een flirtsite goed?, Whatsapp flirt tips, Flirt tips voor jongeren, Flirt tips voor ouderen of bezoek ons flirt blog voor meer!

Leave A Reply

Your email address will not be published.